00 Loading ...

<DigiWeb/> <DigiWeb/>

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος
Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Κατασκευή Eshop

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν λειτουργεί όπως περιμένατε; Είναι πολύ πιθανό στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα να λείπουν ορισμένα αναπόσπαστα μέρη των σημερινών βασικών προτύπων ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι προμηθευτές B2B σήμερα αποτελούνται από μεγάλα τμήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, επομένως, η ομάδα ειδικών πληροφορικής της DigiWeb θα σας βοηθήσει στην ανάπτυξη νέων καθώς και στη βελτίωση των υφιστάμενων έργων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τα έργα που υλοποιούμε δημιουργούνται αναλύοντας και μεταφέροντας ένα συγκεκριμένο επιχειρηματικό στυλ. Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καμία συνταγή που να είναι κατάλληλη για όλους τους κλάδους, γι' αυτό χρησιμοποιούμε τη δημιουργικότητα των ειδικών μας, τις σύγχρονες λύσεις UX / UI και εσωτερικές λύσεις SEO για τη δημιουργία αποκλειστικών, εύχρηστων και κερδοφόρων ιστοσελίδων. Η δημιουργία e-shop είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας δουλειάς.

Τι προσφέρει το SEO

Ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων – e-shop

Το ηλεκτρονικό εμπόριο αποτελείται από ξεχωριστά στοιχεία, επομένως η δουλειά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι ο ελκυστικός σχεδιασμός, η ευκολία χρήσης και η ανταπόκριση στις κινητές συσκευές είναι σύμφωνες με τις σύγχρονες αρχές του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ο πελάτης πρέπει να βρίσκει τις πληροφορίες γρήγορα και εύκολα, επομένως η λειτουργικότητα και οι λύσεις UI/UX παίζουν σημαντικό ρόλο. Προσπαθούμε να μεγιστοποιήσουμε την παραγωγικότητα καθώς και την αποδοτικότητα των εργασιών σας, να βελτιώσουμε τα περιθώρια κέρδους σας και να διασφαλίσουμε ότι το κόστος βελτιστοποιείται.

Ανάπτυξη έργου B2B E-Commerce

Οι ηλεκτρονικές πωλήσεις είναι ένας από τους πιο υποσχόμενους επιχειρηματικούς τομείς στις μέρες μας. Η ύπαρξη ενός e-shop απαιτεί επιπλέον δουλειά και όπως και το e-shop, έτσι και τα αγαθά σας και η διαχείρισή τους θα γίνουν καθημερινό σας μέλημα. Μερικές φορές όλα αυτά μπορεί να είναι υπερβολικά, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, γιατί η ομάδα της DigiWeb θα είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, καθώς και να σας δώσει καθοδήγηση και συμβουλές όποτε τις χρειάζεστε!

Μια πλατφόρμα B2B, η έξυπνη και αποτελεσματική αναγνώριση προϊόντων, η διαχείριση επαναλαμβανόμενων παραγγελιών, τα υπόλοιπα σε πραγματικό χρόνο, οι διαμορφωτές, η κινητικότητα και το διαδραστικό εμπόριο θα επιταχύνουν τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες, θα διευκολύνουν την εύρεση νέων συνεργατών, θα ξεπεράσουν τους ανταγωνιστές και θα αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ανάπτυξη σχεδίου

Δεν είναι μυστικό ότι τα στοχευμένα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι σημαντικά πιο αποτελεσματικά και οδηγούν σε καλύτερα ποσοστά μετατροπών. Κατά την αξιολόγηση και τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, πραγματοποιούμε τις απαραίτητες ενέργειες φιλοξενίας, συντήρησης, SEO, αυτοματισμού, συγχρονισμού με λογιστικά συστήματα, αλλαγές σχεδιασμού και ενσωμάτωσης νέας λειτουργικότητας με το υπάρχον σύστημα.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο σήμερα μπορεί να είναι ένα πολύ ευνοϊκό μέσο για τις επιχειρήσεις και αυτή η τάση είναι πιθανό να συνεχιστεί, επομένως η ύπαρξη ενός σύγχρονου e-shop θα σας επιτρέψει να εστιάσετε πλήρως στη διαχείριση επιχειρήσεων αντί να ανησυχείτε και να είστε πάντα απασχολημένοι με ξένα πράγματα.

Η διαδικασία σχεδίασης και κατασκευής του ηλεκτρονικού καταστήματος - e-shop σας

Τέσσερα εύκολα βήματα για να θέσετε σε λειτουργία τον νέο σας e-shop.

- Ακούω

Το πρώτο βήμα είναι πάντα να γνωρίσουμε εσάς και την επιχείρησή σας, ώστε να κατανοούμε τους επιχειρηματικούς σας στόχους και το ιδανικό κοινό-στόχο σας.

- Εξερευνώ

Όταν το έργο είναι σε εξέλιξη, θα παρουσιάσουμε ένα αρχικό σχέδιο αρχικής σελίδας που λειτουργεί με το σκεπτικό και θα συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε μια κατεύθυνση σχεδιασμού.

- Χτίζω

Το επόμενο βήμα είναι να συγκεντρώσετε το περιεχόμενό σας και να ξεκινήσετε τη δουλειά κάνοντας αυτό που αγαπάμε – δημιουργώντας τον υπέροχο e-shop σας στο σύνολό του και κρατώντας σας ενήμερους για την πρόοδό μας.

- Εκτόξευση

Μόλις το e-shop είναι στον αέρα, ήρθε η ώρα να τον προωθήσετε και να βεβαιωθείτε ότι θα φτάσει στο κοινό που του αξίζει.

Ρωτήστε μας.

Θέλετε επιπλέον πληροφορίες ή έχετε κάποια απορία;

Contact

Έχετε κάποια απορία;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό

  Επικοινωνία

  +302103006079

   
  Ακολουθήστε μας
  0%
  Drag View Close play