00 Loading ...

<DigiWeb/> <DigiWeb/>

Υποστήριξη Ιστοσελίδων
Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Support Website & Eshop

Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Διατηρήστε την ομαλή λειτουργία του ιστότοπού σας! Συντήρηση ιστότοπου, ασφάλεια ιστότοπου, αξιόπιστη υποστήριξη

Ο ιστότοπός σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία μάρκετινγκ. Είναι ο τρόπος με τον οποίο συνδέεστε με δυνητικούς και τρέχοντες πελάτες, εμφανίζετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και χτίζετε την επωνυμία σας. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να έχετε ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης ιστοτόπων για να διατηρείτε την ομαλή λειτουργία του ιστότοπού σας.

Εάν είστε όπως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, δεν έχετε χρόνο και ανησυχείτε για τις τεχνικές λεπτομέρειες της λειτουργίας του ιστότοπού σας. Εκεί έρχονται οι Υπηρεσίες Υποστήριξης Ιστοσελίδων μας! Προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών που θα διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία του ιστότοπού σας. Προσφέρουμε επίσης υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και email, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε.

Η δημιουργία ενός επαγγελματικού ιστότοπου μπορεί να είναι δύσκολη και καλύτερα να αφεθεί σε όσους είναι πιο έμπειροι στον τομέα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μετά την κυκλοφορία του ιστότοπού σας θα απαιτηθούν μακροπρόθεσμα σχέδια συντήρησης που θα πρέπει να λάβετε υπόψη και στη διαδικασία προϋπολογισμού του επόμενου έτους!

Η Υπηρεσία Υποστήριξης Ιστοτόπου μας έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει ηρεμία, γνωρίζοντας ότι ο ιστότοπός σας βρίσκεται σε καλά χέρια.

Η DigiWeb είναι μια κορυφαία εταιρεία υποστήριξης ιστοτόπων. Υποστηρίζουμε WordPress, WooCommerce. Τα περισσότερα αιτήματα επιλύονται την ίδια ημέρα ή σε 48ώρες. Έχετε αρκετά να κάνετε. Φροντίστε την επιχείρηση και τους πελάτες σας. Αφήστε μας να φροντίσουμε τον ιστότοπό σας.

Τι προσφέρει το SEO

Οι υπηρεσίες υποστήριξης ιστοτόπων περιλαμβάνουν

- Ενημερώσεις CMS

- Τροποποιήσεις ασφαλείας

- Σφάλματα τοποθεσίας

- Κατεστραμμένοι σύνδεσμοι

- Unhack

- Αντιμετώπιση προβλημάτων

- Βελτίωση Ταχύτητας

Η Σημασία της Συντήρησης και Υποστήριξης Ιστοσελίδας

Ο ιστότοπός σας είναι συχνά η πρώτη εντύπωση που έχουν οι δυνητικοί πελάτες για την επιχείρησή σας.

Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η επένδυσή σας στο μάρκετινγκ δεν πάει χαμένη, η συντήρηση του ιστότοπου θα πρέπει να είναι ένα σημαντικό μέρος της. Για να διατηρήσετε την ακεραιότητα και την ασφάλεια στον ιστότοπό σας, χρειάζεται τακτικές ενημερώσεις τόσο για το περιεχόμενο όσο και για βελτιώσεις μηχανών που θα διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία της!

Είναι σημαντικό να διατηρείτε τον ιστότοπό σας ενημερωμένο με νέο περιεχόμενο, ειδικές προσφορές και αναρτήσεις ιστολογίου. Η συντήρηση του ιστότοπου είναι επίσης σημαντική για να διασφαλιστεί ότι ο ιστότοπός σας παραμένει ασφαλής και λειτουργεί ομαλά.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης ιστότοπου μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία του ιστότοπού σας:

- Ενημερώνοντας τακτικά τον ιστότοπό σας

- Παρακολούθηση του ιστότοπού σας για παραβιάσεις ασφάλειας

- Διόρθωση τυχόν κατεστραμμένων συνδέσμων ή σελίδων

- Προσθήκη νέου περιεχομένου στον ιστότοπό σας

- Παρέχετε υποστήριξη πελατών

Τι περιλαμβάνουν οι υπηρεσίες υποστήριξης ιστότοπου

Ο ιστότοπός σας είναι μια ζωντανή οντότητα που χρειάζεται τακτική συντήρηση για να παραμείνει υγιής. Εάν έχετε ιστότοπο που βασίζοται σε προσαρμοσμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), φροντίστε να ενημερώνεστε για όλα τα πρόσθετα και τις επεκτάσεις, καθώς θα χρειαστούν και αυτές ενημέρωση.

Ο ιστότοπός σας είναι το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της επιχείρησής σας. Για να συνεχίσετε να λειτουργεί ομαλά και να διασφαλίσετε ότι δεν θα πέσετε ποτέ θύματα κάποιας από τις πολλές παγίδες που μπορεί να προκύψουν σε έναν ψηφιακό κόσμο, φροντίστε για την τακτική συντήρηση με έναν ειδικό ιστοσελίδων όπως εμείς στη DigiWeb!

Γιατί ένα σχέδιο συντήρησης ιστοτόπου είναι απαραίτητο

Οι ενημερώσεις σε έναν ιστότοπο μπορεί να έχουν πολλά διαφορετικά αποτελέσματα. Αυτά θα μπορούσαν να προέρχονται από επεκτάσεις ή πρόσθετα που χρησιμοποιούνται για σκοπούς ηλεκτρονικού εμπορίου ή ακόμα και μια πρόσθετη λειτουργικότητα στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας.

Ο ιστότοπός σας αλλάζει συνεχώς και πρέπει να είστε από πάνω του διαφορετικά κινδυνεύετε να μείνετε πίσω. Υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις από προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο, ενημερώσεις κώδικα σε επίπεδο διακομιστή που παρέχονται από πλατφόρμες φιλοξενίας καθώς και αλλαγές στον αλγόριθμο των μηχανών αναζήτησης που απαιτούν συνεπή συντήρηση, προκειμένου ο ιστότοπός σας όχι μόνο να φαίνεται καλός αλλά και να λειτουργεί σωστά.

Οι ενημερώσεις στον ιστότοπό σας ενδέχεται να πραγματοποιηθούν αυτόματα ή μπορείτε να επιλέξετε πότε θα γίνουν. Εάν μια ενημέρωση απαιτεί μη αυτόματη παρέμβαση, είναι σημαντικό οι αλλαγές να εισαχθούν σωστά σε μια βάση δεδομένων, ώστε όλες οι μελλοντικές σελίδες να αντικατοπτρίζουν αυτές τις αλλαγές και να λειτουργούν όπως προβλέπεται σε οποιονδήποτε τύπο προγράμματος περιήγησης συσκευής – επιτραπέζιος υπολογιστής/φορητός υπολογιστής. tablet όπως smartphone.

Η συνεχής ανάγκη να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις του ιστότοπου είναι μια χρονοβόρα ταλαιπωρία. Η συμμετοχή σε μια σύμβαση συντήρησης μπορεί να σας γλιτώσει από αυτό το βάρος και να επιτρέψει στον επιχειρηματία περισσότερη ελευθερία όταν διευθύνει την επιχείρησή του.

Η μετάβαση στις πιο πρόσφατες ενημερώσεις που σχετίζονται με το λογισμικό μπορεί να είναι μια χρονοβόρα ταλαιπωρία. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό γιατί η DigiWeb θα το φροντίζει για εσάς.

Τα οφέλη είναι διπλά – όχι μόνο θα διασφαλίσουν ότι όλα φαίνονται τέλεια στον ιστότοπο σας, αλλά και θα εξοικονομήσουν πολύτιμες εργάσιμες ώρες για διαχείριση άλλων εργασιών στην επιχείρηση σας.

Επομένως, εάν αναζητάτε μια ομάδα υποστήριξης που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας, μην ψάξετε πέρα ​​από τις Υπηρεσίες Υποστήριξης της DigiWeb. Θα διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί πάντα ομαλά, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη λειτουργία της επιχείρησής σας! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Τύποι Υπηρεσιών Υποστήριξης & Συντήρησης Ιστοσελίδων

Ενημέρωση λογισμικού ιστότοπου

Όταν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε είδος συστήματος διαχείρισης περιεχομένου, όπως το WordPress ή ακόμα και σενάρια στη βάση κώδικα του ιστότοπού σας (για παράδειγμα: PHP), τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι πάντα ενημερωμένα.

Βελτίωση της ταχύτητας του ιστότοπου

Είναι απαραίτητο για κάθε ιστότοπο να φορτώνει γρήγορα και χωρίς σφάλματα. Διαφορετικά, ο χρήστης θα εγκαταλείψει τον ιστότοπό σας απογοητευμένος πριν καν τον δει. Οι επισκέπτες του Διαδικτύου δεν έχουν καιρό για χάσιμο... Θέλουν απλώς να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να μην τους πάρει όλη τη μέρα! Ένας αργός ιστότοπος αυξάνει επίσης τα ποσοστά εγκατάλειψης, πράγμα που σημαίνει ότι η Google θα πιστεύει ότι δεν είστε αρκετά σημαντικοί για τα ονόματα χρηστών ή τις σελίδες στην κατάταξη, που σημαίνει ότι θα τους ωθήσουν ακόμη περισσότερο από πριν, εάν αυτό συνεχιστεί ανεξέλεγκτο.

Διόρθωση σφαλμάτων HTML

Η κωδικοποίηση ιστότοπου μπορεί να είναι δύσκολη και χρονοβόρα, αλλά αξίζει τον κόπο για έναν αποτελεσματικό ιστότοπο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει επίσης να προσέξετε όταν σχεδιάζετε τον ιστότοπό σας, όπως η σωστή χρήση κώδικα HTML ή να βεβαιωθείτε ότι όλες οι εικόνες έχουν συνδέσμους, ώστε οι χρήστες να γνωρίζουν από πού προέρχονται, εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη μη σωστή λειτουργία τους στο χρόνο φόρτωσης . Επίσης, δεν θέλετε τίποτα ανάμεσα στο κείμενο που κάνει την ανάγνωση πιο δύσκολη, επειδή οι γραμμές θα αρχίσουν να εμφανίζονται παντού! Πολλά από αυτά τα σφάλματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια καταστροφή.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων

Ο φόβος της απώλειας όλων των αρχείων του ιστότοπού σας είναι αρκετός για να κάνει οποιονδήποτε να αισθάνεται απογοητευμένος. Οι υπηρεσίες συντήρησης ιστότοπου διασφαλίζουν ότι τα αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας λαμβάνονται τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, ώστε να είστε βέβαιοι ότι όλα στον ιστότοπο θα αποθηκευτούν για όσο διάστημα χρειαστεί.

Εξασφαλίστε το μεγαλύτερο περιουσιακό σας στοιχείο με τις Υπηρεσίες Υποστήριξης Ιστότοπων. Ζητήστε προσφορά ή καλέστε μας

Ρωτήστε μας.

Θέλετε επιπλέον πληροφορίες ή έχετε κάποια απορία;

Contact

Έχετε κάποια απορία;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό

  Επικοινωνία

  +302103006079

   
  Ακολουθήστε μας
  0%
  Drag View Close play